Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Voor de (interieur) architect

Architect, interieur, Controlux, samenwerken

Als architect lever je graag een object op die de verwachting van je klant overtreft. Behalve het ontwerp, speelt technologie een steeds groter rol in de wensen van de klant. Heeft jouw klant de wens uitgesproken van een toekomstbestendige domotica installatie? Bij Controlux begrijpen wij het belang van een perfect ontwerp van de ruimte.  Wij kunnen goede architectuur en goed design aanvullen met (mooie) producten voor meer comfort, veiligheid en efficiëntie, zonder dat jouw ontwerp wordt ontsierd. Wij besteden veel tijd aan het bespreken van de details van het project. Wij hebben tenslotte hetzelfde doel – de klantverwachting overtreffen en een mooie, toekomstbestendige ruimte creëren.

Domotica integratie in jouw ontwerp

Een maatwerk domotica installatie ontwerpen vraagt om uitstekende technische vakkennis. Wij zitten graag al tijdens de tekenfase bij je aan tafel zodat wij jou met onze expertise ondersteuning kunnen bieden tijdens het ontwerpen.

Inspireer je klanten

Wij hebben de beschikking over een complete showroom voor jou én jouw klanten. Inspireer je klanten door ze mee te nemen naar de showroom zodat ze kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van domotica, licht, audio/video en nog veel meer.

Werkwijze

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en een transparante manier van werken. Ieder project wordt van de start tot aan de oplevering begeleidt door onze projectleider. Het project is pas gereed als alle partijen meer dan tevreden zijn bij de oplevering.

Werken wij binnenkort ook met jou samen?

Heb je een project waarbij een domotica installatie gerealiseerd dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen  je graag over hoe wij werken en wat wij voor je kunnen betekenen.