Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Voor de installateur

Installateur, Controlux, samenwerken, parnter

De opmars van domotica is geen hype en de vraag naar toekomstbestendige en duurzame domotica installaties neemt alleen maar toe. Daarnaast worden de wensen van klanten steeds complexer. Wanneer installateurs met ons samenwerken, vormen de vaak hoge eisen van bijvoorbeeld een residentieel project geen belemmering meer.  Wij hebben ruime kennis en ervaring in het programmeren van complexe domotica installaties. Met die ervaring en  kennis ondersteunen wij installateurs graag.

Inspireer je klanten

Wij hebben de beschikking over een complete showroom voor jou en je klanten. Inspireer je klanten door ze mee te nemen naar de showroom zodat ze kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van domotica, licht, audio/video en nog veel meer.

Werkwijze

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en een transparante manier van werken. Ieder project wordt van de start tot aan de oplevering begeleidt door onze projectleider. Het project is pas gereed als alle partijen meer dan tevreden zijn bij de oplevering.

Werken wij binnenkort ook met jou samen?

Heb je een project waarbij een domotica installatie gerealiseerd dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen  je graag over hoe wij werken en wat wij voor je kunnen betekenen.