Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Voor de aannemer

Projectontwikkelaar, samenwerken, aannemer, Controlux

Een toekomst waarin alles met elkaar is verbonden, komt steeds dichterbij. De opmars van domotica/huisautomatisering is geen hype en de vraag naar toekomstbestendige domotica installaties neemt alleen maar toe. Niets is er makkelijker dan de infrastructuur (bekabeling) voor huisautomatisering aan te leggen op het moment dat de woning wordt gebouwd. Dit vormt de basis van allerlei mogelijke domotica functies voor nu én voor in de toekomst.

Inspireer jouw klanten

Wij hebben de beschikking over een complete showroom voor jou en je klanten. Inspireer je klanten door ze mee te nemen naar de showroom zodat ze kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van domotica, licht, audio/video en nog veel meer.

Werkwijze

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en een transparante manier van werken. Ieder project wordt van de start tot aan de oplevering begeleidt door onze projectleider. Het project is pas gereed als alle partijen meer dan tevreden zijn bij de oplevering.

Werken wij binnenkort ook met jou samen?

Heb je een project waarbij een domotica installatie gerealiseerd dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen  je graag over hoe wij werken en wat wij voor je kunnen betekenen.