Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Wie zijn wij

Controlux. Romijnders, eigenaar

Controlux Domotica weet als de beste Elektrotechniek te vertalen naar slimme oplossingen in nieuwe en bestaande woningen of bedrijfspanden.  Van advies tot uitvoering en service, zowel voor de professional als de particulier.

Het is onze passie om er voor te zorgen dat de diverse elektrische systemen in uw woning, maar ook in bedrijfspanden, hotels en scholen, met elkaar gaan samenwerken, elkaar  gaan versterken, met als doel jouw comfort en veiligheid naar het hoogste niveau te tillen. Tegelijkertijd gaan we het energieverbruik beperken. Een slimme woning houdt rekening met jouw wensen en denkt met je mee. Dat is wat domotica doet en waar wij voor staan. Een goed domotica systeem is maatwerk, volledig afgestemd op jouw levensbehoeften- en patroon. Jij vertelt ons hoe je wilt wonen en wij dragen zorg voor de techniek én een perfecte afwerking. Want wij werken met oog voor detail.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en onze efficiënte en transparante manier van werken. Ook heb je altijd één vast contactpersoon, zo houden we de lijnen kort en weet je als klant precies waar je aan toe bent.

Neem een kijkje op onze website en maak kennis met al onze diensten op het gebied van elektrotechniek en domotica. Wilt je graag meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn thuis in comfort!

Klik hier voor al onze diensten.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Romijnders

Wist je dat Controlux Domotica een erkend leerbedrijf is? Wat is er mooier dan onze kennis, kunde en passie over te brengen op een nieuwe generatie Elektromonteurs. Ook werkt Controlux volgens de NEN 3140- en 1010 norm. Veilig werken staat bij ons voorop! Daarom beschikken al onze monteurs over een VCA diploma.