Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Vacature Domotica Engineer

Controlux groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om ons team te komen versterken. Ben jij de KNX Domotica Engineer die met ons mee wilt groeien?

 Wie zijn wij?

Met een gedreven en hecht team zijn wij klein bedrijf wat zich naast elektrotechniek, gespecialiseerd heeft in het leveren van veelzijdige (KNX) domotica oplossingen voor de luxe woningbouw. Wij houden van aanpakken, hebben veel gevoel voor verantwoordelijkheid, vinden een goede werksfeer ontzettend belangrijk en beschikken over de benodigde vakkennis – net als jij. We gaan voor persoonlijk contact en onderscheiden ons met een individuele benadering van onze opdrachtgevers. Wij werken voor mooie klanten en leveren enkel topkwaliteit werk af op diverse vlakken. Denk bijvoorbeeld aan elektrotechniek, domotica, audio-video en beveiliging.

Wat ga je doen?

Als KNX domotica Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren en in bedrijf stellen van KNX/Control4 domotica installaties op locatie en op kantoor. Hieronder valt ook het oplossen van storingen en het verzorgen van updates. Daarnaast werk je aan diverse totaaloplossingen op het gebied van audio- en video, beveiliging en ICT.

 Wie ben jij?

Een leergierige, nauwkeurige en gedreven vakman of vrouw die met passie voor het vak werkt en denkt in oplossingen.

 Wat vragen wij?

  • Tenminste MBO werk-/denkniveau Elektrotechniek
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als KNX domotica programmeur
  • Programmeer ervaring met Control4 is een pré
  • Ervaring met datanetwerken (TCP/IP, routers/switchen, wifi)
  • Bereid om te leren, denk hierbij aan het programmeren van diverse oplossingen op het gebied van beveiliging
  • In het bezit van rijbewijs B

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als KNX Domotica Engineer en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij Controlux? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur je CV en motivatie naar info@controlux.nl . Voor vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jurgen Romijnders te bereiken op 06-13 10 16 14.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.