Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Samenwerkingen

Samenwerken, Controlux, partners

Bij Controlux geloven we dat je samen meer bereikt dan alleen. Daar waar nodig werken wij samen met andere vakspecialisten met als doel: jou als klant het allerbeste bieden.

 

Audioexpert is al vele jaren actief zowel als audiowinkel, als ook online audiowinkel. “In het jaar 2000 zijn we gestart met de online verkoop in Nederland en zijn sindsdien een van de toonaangevende audiobedrijven online. Veiligheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Audioexpert, Ons motto is: wat we zeggen doen we en we doen wat we zeggen.”

 

De Klein – AV ontwikkelt en levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van audio- en beeld technologie. “Onze diensten hebben een innoverend karakter en worden geleverd waar en wanneer de klant dat wenst. Bij De Klein – AV kunt u altijd rekenen op creatieve inbreng en deskundig advies.”

 

Controlux, bang en olufsen

Bang & Olufsen Nijmegen: “een gespecialiseerde en complete showroom waarin u kennismaakt met het beste en het mooiste op het gebied van beeld en geluid. Een bezoek aan B&O Nijmegen is altijd een inspirerende belevenis; wij bieden u kwaliteit op alle vlakken. De aanschaf van Bang & Olufsen apparatuur betekent investeren in de hoogste kwaliteit. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over uw mogelijkheden.”