Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Onze werkwijze

Je hebt besloten om jouw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand (deels) te voorzien van een domotica installatie. Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Controlux ontzorgt je volledig in het hele proces, van concept tot realisatie. De installatie, programmering en oplevering van de domotica pakken wij allemaal zelf op. Zo nodig ook de aanpassingen in de elektrische installatie.  Is audio/video een belangrijk onderdeel in jouw woning? Wij denken met je mee over het integreren van een nieuwe of bestaande audio/video installatie. Wij hebben daarvoor alle expertise in huis. Ieder project wordt vanaf de kennismaking tot aan de oplevering begeleid door één projectleider. Jouw aanspreekpunt voor al je vragen, maar die ook zorgt voor de volledige coördinatie en aansturing van het project met de eventueel andere betrokken partijen.

1. Kennismaking en inventariseren plannen, wensen en budget

In een kennismakingsgesprek zullen we uitgaande van jouw wensen en budget, alle mogelijkheden en vragen met je doornemen. Zodat het glashelder voor je is. Een bezoek aan onze showroom behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

2. Het ontwerp en de offerte voor de domotica installatie

Wij maken een ontwerp met jouw wensen als uitgangspunt die worden opgenomen in de uitgebreide offerte op maat die je van ons ontvangt. Daarin staat per ruimte exact aangegeven welke producten worden gebruikt, waar deze geplaatst gaan worden en wat de functionaliteiten daarvan zijn.  Wij nemen de offerte daarna nog met je door en passen eventueel nog zaken aan waar nodig.

Daarnaast maken wij een duidelijk overzicht van alle functionaliteiten in het ontwerp, zodat de eventueel andere betrokken partijen precies weten uit welke elementen de domotica installatie bestaat.

4. Installeren, programmeren en opleveren van de domotica installatie

Wij zorgen ervoor dat de installatie zo efficiënt mogelijk gebeurt en volgens tijdsplanning wordt uitgevoerd.

Bij de definitieve oplevering controleren we nogmaals de programmatuur, apparatuur en de werking van alle functionaliteiten en zullen we de gebruikerservaring nog verder optimaliseren. Daarnaast krijg je een heldere uitleg van de werking en de bediening van jouw nieuwe domotica systeem en beantwoorden wij al je vragen.

5. Evaluatiebezoek met doorvoering van eventuele gewenste wijzigingen of uitbreidingen

Na enkele weken zal er nog een afsluitende afspraak plaats vinden, waarin het project wordt geëvalueerd. Ook eventueel gewenste wijzigingen, uitbreidingen of vragen zullen besproken.

6. Service en onderhoud

Tot slot bieden wij onze klanten een passend service contract aan. Wij komen dan eenmaal per jaar langs om de installatie te controleren en om eventuele software updates uit te voeren.