Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Samenwerkingen

Bij Controlux geloven we dat je samen meer bereikt dan alleen. Daar waar nodig werken wij samen met andere vakspecialisten met als doel: jou als klant het allerbeste bieden.

 

The Capital staat voor hoogstaand interieur. “Onze werkwijze is simpel. Jij vertelt ons wat je wilt. Wij zorgen dat het er komt en dat het er geweldig uitziet. Tijdloze designs, subtiele details, extravagante ornamenten. Klant is koning. Klant is admiraal. Als je wilt sta je aan het roer. Anders nemen we het over als een zeer bekwame eerste stuurman. The Capital denkt en plant vooruit. We lossen problemen op voordat ze een probleem zijn. We stellen de juiste vragen, aan jou en onszelf. En we houden dit altijd in ons achterhoofd: geluid moet klinken, water moet stromen, lucht moet wervelen en mensen moeten leven!”

 

Audioexpert is al vele jaren actief zowel als audiowinkel, als ook online audiowinkel. “In het jaar 2000 zijn we gestart met de online verkoop in Nederland en zijn sindsdien een van de toonaangevende audiobedrijven online. Veiligheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Audioexpert, Ons motto is: wat we zeggen doen we en we doen wat we zeggen.”

 

De Klein – AV ontwikkelt en levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van audio- en beeld technologie. “Onze diensten hebben een innoverend karakter en worden geleverd waar en wanneer de klant dat wenst. Bij De Klein – AV kunt u altijd rekenen op creatieve inbreng en deskundig advies.”

 

HTR Security Systems: “Onze specialiteit is het op uiterst vakkundige en plezierige wijze adviseren van onze klanten op het gebied van inbraakmeldsystemen, camerasystemen, brandmeld-/ontruimingssystemen en veilig wonen in een maatschappij met een groeiende behoefte aan meer veiligheid. Wij gebruiken de nieuwste technieken en systemen om uiterst betrouwbare technische systemen te installeren door sympathieke en vakkundige medewerkers.”

 

Controlux, bang en olufsen

Bang & Olufsen Nijmegen: “een gespecialiseerde en complete showroom waarin u kennismaakt met het beste en het mooiste op het gebied van beeld en geluid. Een bezoek aan B&O Nijmegen is altijd een inspirerende belevenis; wij bieden u kwaliteit op alle vlakken. De aanschaf van Bang & Olufsen apparatuur betekent investeren in de hoogste kwaliteit. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over uw mogelijkheden.”