Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Domotica in beeld

Controlux, Hager, Domovea, interface, domotica, eenvoudig, automatisch

In samenwerking met Hager heeft Controlux enige tijd geleden domotica in beeld gebracht. Nog nooit was domotica zo eenvoudig.

Aanschouw het filmgezin op een doordeweekse dag. Ontdek de mogelijkheden van huisautomatisering met domovea KNX. Zie hoe de woonkwaliteit omhoog gaat, ervaar hoe het gevoel van veiligheid verbetert en hoe de energiekosten omlaag gebracht worden.

Zodra de ‘thuis’-status is geactiveerd, draagt domovea de woning als het ware over aan de bewoner in de door hem gewenste situatie. Naast de “thuis”-status zijn er nog zeven andere eenvoudig te herkennen instellingen: korte afwezigheid, lange afwezigheid, bewaking, nachtmodus, gastmodus, modus niet storen en systeem uitschakelen. Met één klik kan men de gewenste instelling oproepen. Ook is het bijzonder makkelijk om een oogje in het zeil te houden. Domovea biedt de mogelijkheid maximaal tien IP-camera’s aan te sluiten. Zo kan men altijd en overal beoordelen of alles naar wens verloopt. De camera’s kunnen uiteraard ook in een sequentie geïntegreerd worden, om bijvoorbeeld een beeld of bericht per e-mail te versturen of om bezoekers te registreren. Hiervoor is een uitgebreid historiegeheugen beschikbaar.