Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Controlux is lid geworden van Businessclub de Beuningse Boys

Business club, Beuningse Boys, Beuningen, Controlux, voetbal

De Beuningse Boys is een maatschappelijk georiënteerde businessclub  waarvan de speerpunten ontmoeten, ondernemen en ondersteunen zijn. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de maatschappelijke ondersteuning van de voetbalclub.

Businessclub Beuningse Boys
Een groep enthousiaste Beuningse ondernemers is erin geslaagd Businessclub Beuningse Boys op te richten. Een businessclub die nieuwe zakelijke contacten kan bewerkstelligen en daarnaast vanuit een maatschappelijk belang voetbalvereniging Beuningse Boys zal gaan ondersteunen.

Ontmoeten, ondernemen en ondersteunen
Dit zijn de drie pilaren waar de businessclub op steunt. Door het organiseren van activiteiten biedt de club haar leden de mogelijkheid om zakelijk te netwerken met ondernemers uit de omgeving, kennis te delen en concreet zaken te doen. Tegelijk beoogt de businessclub diverse doelstellingen in het maatschappelijk belang van voetbalvereniging Beuningse Boys. Denk hierbij aan de opleiding van de jeugd, ondersteuning van het eerste elftal en een verbetering van de faciliteiten van de vereniging.

Wil je meer weten over deze Businessclub? Klik hier om naar de website te gaan.