Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Yamaha MusicCast

Yamaha. Musiccast, streaming, multiroom, audio, Controlux

Vandaag de dag is multiroom streaming niet meer weg te denken, zo ook niet bij Yamaha! Het MusicCast-assortiment bestaat uit diverse speakers, soundbars, receivers en nog veel meer audio-apparatuur.

MusicCast van Yamaha

MusicCast is door Yamaha ontwikkeld en is een streaming-standaard. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om muziek van het ene apparaat naar een ander apparaat te streamen, en dit alles met een snelle verbinding en zonder verlies van geluidskwaliteit.

MusicCast zit ook geïntegreerd in de receivers van Yamaha. Sluit uw TV of platenspeler aan op uw receiver met MusicCast en de mogelijkheden zijn eindeloos! Stream bijvoorbeeld draadloos uw TV-geluid naar speakers in verschillende kamers.

Wanneer uw multiroom systeem van Yamaha in huis staat, hoeft u alleen nog maar de MusicCast-app op uw smartphone of tablet te installeren. Dit is heel eenvoudig en gedaan met één druk op de knop. De app koppelt alle Yamaha apparaten aan elkaar en aan uw netwerk, waardoor u gemakkelijk kunt bepalen welke muziek wanneer en waar te horen is. Zo kunt u direct gaan genieten.

Meer informatie vindt u op de website van Yamaha.