Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Sonos draadloze muziekstreaming

Controlux, Sonos, speakers, draadloos, streaming, streamen, muziek

Het home sound systeem van Sonos staat voor optimaal luistergemak. Maak met de gratis app verbinding met je WiFi-netwerk en luister in verschillende kamers naar verschillende nummers. Of speel in het hele huis hetzelfde nummer af. Perfect synchroon. Sonos speelt alle populairste muziekservices, internetradio, audioboeken, podcasts en eigen downloads af. Zelfs je vinylcollectie kan worden aangesloten. Met dit home sound systeem kun je al je favorieten beluisteren. In elke kamer, in je hele huis.

Wat is Sonos?

Sonos is een systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten. Sonos brengt je digitale muziekverzameling samen in één app die je vanaf een willekeurig apparaat bedient. Speel wat je wilt in elke kamer over een eigen netwerk.

Stel je voor … een speaker voor in elke kamer.

De draadloze speakers van zijn speciaal ontworpen voor elke ruimte in je huis. Van de compacte PLAY:1 tot de met de tv compatibele PLAYBAR, onze collectie vult elke kamer met glashelder HiFi-geluid op elk volume.

Ga voor draadloos

Installeer Sonos met één druk op de knop. Onze unieke technologie zet je hele audio-systeem in huis op een eigen draadloze netwerk, alleen voor jouw muziek. Het eindresultaat? Een ongeëvenaarde prestatie zonder haperingen.

Speel je favoriete songs. Stream je favoriete muziekservices.

Luister naar je lievelingsmuziek, waar deze ook is opgeslagen — denk aan iTunes, podcasts, radiostations, Spotify, Pandora, etc. Gebruik je smartphone, tablet of computer om muziek van je muziekservices te streamen vanuit de Cloud.

Meer informatie over? Klik hier voor de website.