Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Somfy TaHoma

Controlux, domotica, huisautomatisering, smart home, slim wonen, woning aansturen, smartphone, tablet

Controlux is Somfy TaHoma® Dealer.

Bedien en controleer zonweringen, rolluiken, raamdecoraties, verlichting, elektrische apparatuur, de verwarming, garagedeuren en hekken met uw smartphone of tablet, waar u ook bent en wanneer u dat wilt. Maak (tijds)scenario’s voor aangesloten apparatuur of laat uw woning automatisch reageren op de omstandigheden door gebruik te maken van sensoren. Met Somfy Smart Home beweegt uw huis mee met uw leefritme.

Somfy Smart home zorgt ervoor dat u altijd in verbinding staat met uw huis, zodat u altijd en overal de aangesloten producten in uw woning kunt bedienen en monitoren via de app op uw smartphone. De oplossingen van Somfy zijn gebruiksvriendelijk en de installatie is eenvoudig. U kunt op elk moment naar wens producten toevoegen aan het systeem. Somfy is ook nog eens een betaalbare huisautomatisering oplossing.

Somfy Home Motion

Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren, bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als u van huis bent met uw smartphone. De Somfy zon- en windsensoren houden de actuele weersomstandigheden permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u elke functie afzonderlijk aansturen én controleren op de juiste werking. En nu komt het mooie: de signalen worden draadloos overgebracht waardoor er geen grote investeringen in de infrastructuur nodig zijn.

Zó simpel werkt het
Met Home Motion worden de door u geselecteerde elektrische componenten in uw huis in werking gesteld conform door u vastgelegde scenario’s. Volautomatisch. Voorbeeld: u hebt de gewoonte om ’s morgens bij het wakker worden de gordijnen open te doen, de rolluiken omhoog, het alarm af, de cv op de gewenste temperatuur, het terrasscherm naar beneden. ’s Avonds heeft u weer een serie andere handelingen. Home Motion voert elk scenario feilloos uit. En bent u buitenshuis, dan komen zon- en windsensoren indien nodig automatisch in actie.

Maar er is méér: de TaHoma®
TaHoma® is de naam van een ingenieuze router en interface. Met behulp van uw smartphone of tablet én uw unieke inlogcode heeft u rechtstreeks toegang tot alle geselecteerde producten in huis, die u elke gewenste opdracht kunt geven. En u krijgt onmiddellijk antwoord op uw scherm: of en hoe de opdracht is uitgevoerd. Zo zijn er heel veel functies in huis die u – waar ter wereld u ook bent! – razendsnel en uiterst eenvoudig kunt aansturen.

Kijk voor meer informatie op de website van Somfy,