Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Samsung

Samsung, Qled, televisie, TV, Controlux

Samsung heeft een breed assortiment aan prachtige televisies passend bij ieders wensen en budget. Ze zijn niet voor niets al jaren de grootste TV fabrikant ter wereld. Voor de nieuwste Samsung-TV’s maken ze gebruik van de allermodernste technieken als 4K Ultra HD (4x scherper dan Full HD) en Curved-schermen, een gebogen scherm dat ‘aansluit’ op de bolling van je oog en kijkhoek.

QLED is de nieuwste TV-standaard die Samsung heeft ontwikkeld. QLED is qua resolutie hetzelfde als 4K UHD, maar er wordt gebruikgemaakt van Quantum dot technologie op het scherm. Dit is een laagje nanokristallen dat je een helderder scherm en nóg intensere kleuren voorschotelt. Je moet het zien om het te geloven.

Daarnaast gaat de ontwikkeling van HDR TV ook verder. HDR staat voor High Dynamic Range, een softwarematige toevoeging die de helderheid van je scherm een boost geeft waar het moet, terwijl de gebieden die donker moeten blijven nóg donkerder worden. Zo kun je in donkere scènes van je favoriete films, series of games nog beter de details waarnemen.

Alle nieuwe TV’s worden hiernaast uitgerust met het Samsung Tizen-besturingssysteem. Het is een open source-systeem waarvoor ontwikkelaars eenvoudig apps en content kunnen creëren. Met Tizen kun je vlot en eenvoudig navigeren door de vernieuwde Smart Hub, waarvandaan je apps kunt starten en al jouw media als foto’s, video’s en muziek kunt beheren. Je Samsung TV wordt hiermee zo véél meer dan alleen een televisie.

Meer weten over Samsung TV’s? Klik dan hier of neem contact met ons op.