Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Panasonic

Panasonic, beeld, televisie, TV, Controlux

Ondanks dat Panasonic zijn befaamde Plasma-schermen niet meer produceert, is het nog altijd een toonaangevend merk. De modellen zijn voorzien van veel van de nieuwste mogelijkheden. Zeker op het gebied van 4K heeft het merk grote stappen gezet. Anno 2017 lijkt het eigenlijk de standaard te zijn bij Panasonic. In het assortiment vind je dan ook bijna geen HD Ready of Full HD-tv’s meer. De kwaliteit die je gewend bent op je Panasonic Plasma-tv zie je zeker terug op de nieuwste modellen. De functies zijn verbeterd en de mogelijkheden zijn uitgebreider. Alle functionaliteiten en technische snufjes die Panasonic de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, zijn verwerkt op deze nieuwe televisie-serie.

Stap in de wereld van de 4K-kijkervaring. De nieuwe Smart Viera 4K-modellen hebben een resolutie van 3840×2160 pixels. Ultra HD dus, dat is vier keer zo scherp als Full HD. Maar de nieuwe TV’s staan voor meer. Véél meer. Ze onthouden niet alleen wat jij leuk vindt om te kijken, maar doen op basis daarvan aanbevelingen van programma’s die aansluiten bij jouw interessegebieden. Met TV Anywhere kun je je content bovendien altijd en overal bekijken. Ook op je tablet of je smartphone. Ontdek alle smart mogelijkheden van de nieuwste Panasonic modellen en beleef televisie als nooit tevoren.

Tevens beschikken de SmartTV’s over een Control4 integratie. Door het toevoegen van deze SDDP technologie in de televisie kan de tijd die wordt besteed aan het installeren van Control4 aanzienlijk worden verkort.

Klik hier voor meer informatie over Panasonic.