Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Nest

Controlux is een Nest Pro.

Nest maakt dingen eenvoudig, menselijk, aansprekend. Zo zorgen ze voor een huis dat rekening met je houdt. Een huis dat zorg draagt voor de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven. Met de producten van Nest kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor wooncomfort en veiligheid. De volledig zelflerende, aanpasbare en inzichtelijke producten zijn koppelbaar met uw smartphone via een speciale app.

Controlux installeert en/of levert alle Nest producten. Onderstaand een overzicht van de producten in ons assortiment:

Nest Learning Thermostat

De 3de generatie Nest thermostaat is slimmer, strakker en zelfs nog mooier. Met een groter, scherper display en afstandsweergave, kun je de tijd of de ingestelde temperatuur zien vanaf de andere kant van de kamer. En het controleert nu zelfs je boiler. De thermostaat leert zelf de temperatuur die jij aangenaam vindt, waarna het zichzelf programmeert. Hij weet hoe lang het duurt om je huis te verwarmen zodat het comfortabel is wanneer je thuis komt. Wanneer je vertrekt wordt automatisch de temperatuur verlaagd zodat het energie bespaart. En je kunt je energieverbruik controleren via de Nest App om zo te zien hoeveel energie je bespaart hebt.

 • Niet meer zelf programmeren. Zet hem gewoon hoger of lager. Met Auto-Schema leert de thermostaat van je aanpassingen: hij programmeert zichzelf.
 • Bedien hem op afstand. Waar je ook bent, je past de temperatuur in huis aan vanaf je mobiel, tablet of laptop.
 • Bespaar als je niet thuis bent. Je gaat toch geen leeg huis verwarmen? Auto-Afwezig past de temperatuur aan wanneer je de deur uit bent.
 • Regel je warme water. Nest kan je boiler aansturen. Je kunt zelfs het opwarmschema aanpassen vanaf je smartphone.
 • Bekijk je Energiegeschiedenis. Zie hoeveel energie je hebt verbruikt en waarom. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen.
 • Werkt met OpenTherm. Nest gebruikt nu OpenTherm-technologie om je HR-condensatieketel modulerend aan te sturen

Nest Cam Outdoor

Stel dat je de deur uit bent. En een onbekende klimt over je hek. Je ontvangt een melding op je mobiel. Je Nest Cam Outdoor heeft misschien een persoon gezien. Je bekijkt de live beelden en ziet iemand rondsluipen. Je zegt iets via de app en hij neemt de benen. Met de Nest Cam Outdoor kun je je huis dag en nacht in de gaten houden. Zo maken inbrekers geen schijn van kans.

 • De Cam is alert op beweging en harde geluiden, zoals een dreun of het rinkelen van een gebroken ruit. Hij kan je dan een melding sturen met een foto van de gebeurtenis, en zelfs een aantal relevante momentopnamen drie uur in de app opslaan.
 • De Nest Cam Outdoor heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat je verdacht bezoek kunt afschrikken of de bezorger kunt vertellen dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.
 • Melding gemist? Je kunt altijd via de app terugkijken wat er in de laatste drie uur is gebeurd. Zo weet je of er iemand bij je huis heeft rondgesnuffeld en zie je op een foto hoe hij eruitziet.
 • De beeldkwaliteit bepaalt hoe goed een camera is. Sommige camera’s claimen dat ze in HD opnemen. Maar door hun sensoren en plastic lenzen krijg je alsnog een slechtere beeldkwaliteit. Dankzij de glazen lens van de Cam kun je het hele beeld dag en nacht in Full HD-video (1080p) bekijken.
 • Altijd helder beeld als daglicht. Zelfs als het nacht is. Nachtzicht zorgt dat alles in beeld gelijkmatig verlicht is.

Nest Cam

De Nest Cam is ontwikkeld om over je huis en je familie te waken, zelfs wanneer je het zelf niet kunt. Dat allemaal met beveiligde 1080p HD video streaming, geavanceerde “night vision” en betere activiteiten meldingen. Hou in de gaten wat belangrijk voor je is, overal vandaan! Gebruik de Nest Cam als huisdier camera of babyfoon. Of voel je gewoon beter wetende dat thuis alles in orde is wanneer je van huis bent. Met een beveiligde stream, krijg je een 130° breed-hoek beeld en kun je inzoomen voor een beeld van dichtbij.

 • Ontvang meldingen op je mobiel. De Cam laat het je weten als er iets beweegt of geluid maakt in je huis terwijl je de deur uit bent.
 • Praten en luisteren. Hoor wanneer de baby wakker wordt. Of stuur je hond van de bank.
 • Zie elk detail. Stream veilig HD-video (1080p) op je smartphone, tablet of laptop.
 • Geen licht? Geen probleem. Houd dag en nacht contact met wat je dierbaar is. Met Nachtzicht kun je zien in het donker.

Nest Protect

De nieuwe Nest Protect De rook- en koolmonoxidemelder die denkt, spreekt en meldingen naar je mobiel stuurt. Deze rook- en koolmonoxidemelder is uniek in zijn soort. De melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur en koolmonoxide. Hij waarschuwt je wanneer er een probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen als je niet thuis bent.

 • Ontvang meldingen op je smartphone. Nest Protect kan je een bericht sturen wanneer er een probleem is of de batterijen bijna leeg zijn.
 • Vertelt je wat en waar het probleem is. De Nest Protect laat horen als er rook of koolmonoxide is en waar dat is, zodat je weet wat je moet doen.
 • Ziet de koolmonoxide die jij niet kunt zien. Koolmonoxide is een onzichtbaar en giftig gas. De Nest Protect vertelt je waar het op de loer ligt.
 • Elke seconde telt. De Split-spectrumsensor detecteert zowel snel als langzaam brandend vuur.
 • Afzetten met de Nest-app. Je tosti laten aanbranden? Zet een vals alarm af met je smartphone.

Ga naar de website van Nest voor meer informatie en video’s over de producten.