Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Mennekes

Controlux, Mennekes, laadpaal, laadstation, Elektrisch, auto, voertuig

Mennekes, de ontwikkelaar van het genormeerd laadcontactmateriaal type 2, heeft een uniek programma aan laadstations voor elke eis ontwikkeld. Het spectrum begint bij een eenvoudige Home Charger in de garage tot wandlaadstations en laadzuilen. De Mennekes Home Chargers Comfort zijn in vier verschillende varianten verkrijgbaar.

Alle Home Chargers beschikken over één laadpunt. De behuizingen van roestvrij staal zijn zwart gepoedercoat, het front is gedeeltelijk gefolieerd. De oplaadstations hebben beschermingsgraad IP 44 en zijn ook geschikt voor buitengebruik.  De oplaadstations zijn beveiligd met een slot.
De Home Chargers bieden alle functies die voor veilig opladen noodzakelijk zijn. Wanneer de aansluiting goed is uitgevoerd, kan het opladen direct beginnen. Er is vooraf geen autorisatie nodig. De Mennekes Home Chargers beschikken over een stopknop, waarmee het laadproces te allen tijde kan worden beëindigd. Een in de stopknop geïntegreerde signaallamp signaleert het actieve laadproces. De Home Chargers zijn aansluit klaar en na aansluiting door de elektromonteur direct in gebruik te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende laadstations van Menneke

Controlux, Mennekes, oplaadstation, laadpaal, HomCharger

De Mennekes HomeCharger.