Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Maretti Project Verlichting

Controlux, verlichting, sfeer, lichtplan, binnen, buiten, decoratief, tuinverlichting, energiebesparing, LED

Controlux is dealer van Maretti verlichtingsproducten.

Maretti is leverancier op het gebied van betaalbare design verlichting alsmede de exclusieve verlichting van top-ontwerpers zoals Piet Boon, Jan des Bouvrie, Eric Kuster, Marcel Woltering, Wim Hoopman, Charlotte Emmerig, Osiris Hertman, Peter Kos en Robert Kolenik.

Visie van Maretti op lichtarchitectuur

Lichtarchitectuur staat in dienst van de gebruikers en het doel van een ruimte. Licht en verlichting leveren een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Beleving is de waardering voor wat we om ons heen waarnemen. Daarbij is licht onmisbaar en is lichtarchitectuur één van de belangrijkste elementen.

Lichtarchitectuur is de kunst om met licht en/of verlichting het doel en de beleving van een ruimte bewust te creëren. Het kan een omgeving of een object verrijken en de schoonheid ervan onthullen. Het design van lichtarmaturen draagt bij aan de eigenheid van een interieurontwerp. Het completeert de lichtarchitectuur, soms op een subtiele manier, soms op een zeer expliciete manier.

“Design” lijkt weleens gelijk te staan aan “duur”. Maretti vindt dat niet nodig en richt zich op betaalbare designverlichting en lichtarchitectuur. Om dit mogelijk te maken beschikken ze over een inpandige fabriek en gekwalificeerd personeel. Met de productie geheel in eigen beheer houdt Maretti de prijzen voor klanten zo gunstig mogelijk.

Zo brengt Maretti de balans tussen interieurontwerp en verlichting – en daarmee de gewenste beleving van een ruimte – binnen bereik van iedereen.

Klik hier voor de catalogus. Wilt u meer weten over verlichting? Klik dan hier.