Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

LUXORliving Theben

LUXORliving is het intuïtief regelbare Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en afziet van alles wat sowieso niemand gebruikt. LUXORliving regelt alles wat belangrijk is. Licht aan-licht uit, dimmen, verwarmen en jaloezieën regelen.

Gemak

In een overzichtelijke omgeving (LUXOR Play App)  kun je via de smartphone of tablet alle functies eenvoudig bedienen. Of het nu gaat om verlichting, zonwering of verwarming per kamer of ruimte. Bij LUXORliving staat één belangrijk aspect voorop, dat is jouw wooncomfort. Wat is er prettiger dan de gewenste temperatuur, verlichting of functies te kunnen gebruiken in de ruimten waar je aanwezig bent of waar je dit wilt.

Veiligheid

Het slimme systeem slaat het leeftpatroon van de laatste zeven dagen op en simuleert aanwezigheid wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. De aanwezigheidssimulatie van LUXORliving garandeert dat elke avond op hetzelfde tijdstip het licht aangaat en de jaloezieën omlaag gaan. Ten slotte hoeft niet iedereen te weten dat je op dat moment niet thuis bent.

LUXORliving beschikt ook over een paniekfunctie die een grote bijdrage kan leveren aan jouw gevoel van veiligheid.  Bij de kleinste
onrust, bij onverklaarbare geluiden vóór, naast of achter het huis worden tegelijkertijd de huisverlichting en jaloezieën geactiveerd. Dat schrikt iedereen af die daar niks te zoeken heeft.

Mogelijkheden

  • Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde moment opgewarmd worden, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën;
  • De avond slaat in en LUXORliving regelt een aangename temperatuur in de slaapkamer en zorgt aan het begin van de dag dat de badkamer de juiste temperatuur heeft voor een goede start van de dag;
  • Waneer het  regent of er staat een extreem harde wind, regelt LUXORliving dat de zonneschermen automatisch omhoog gaan;
  • Ook biedt LUXORliving de mogelijkheid om via de smartphone of de tablet diverse sferen (scenes) in te stellen. De verlichting moet vanzelfsprekend anders zijn als je de krant leest of wanneer je met vrienden een goed glas wijn drinkt in een gezellige setting;
  • De wellicht slimste functie van LUXORliving is de “Centraal UIT” functie. Je kunt voortaan  ontspannen de deur achter je sluiten. Je drukt gewoon op „Centraal UIT“ – en alles is uit. Van tv tot aan het strijkijzer.

Uiteraard is er nog meer mogelijk. Alles volledig afgestemd op de wensen van de bewoners. In het hele huis. Elk moment van de dag.

Schakelmateriaal

LUXORliving biedt je de keuze uit alle mogelijke varianten in schakelmateriaal. De keuzes in design en kleur zijn onbeperkt. LUXORliving maakt elke schakelaar intelligent. Wij zorgen er samen met jou voor dat het schakelmateriaal aansluit bij het interieur.

Klaar voor de toekomst met LUXORliving

LUXORliving is gebaseerd op een open standaard. Doordat het gehele systeem op basis van de wereldwijde standaard KNX functioneert, wordt er een betrouwbare investering gedaan voor de toekomst. LUXORliving kan namelijk altijd uitgebreid worden met alle gewenste KNX producten om bijvoorbeeld functionaliteit toe te voegen aan de eerste opzet van de basis Smart Home installatie.

Wie nu bouwt of renoveert, kan LUXORliving het beste al meenemen in de planning.

Alle voordelen op een rij:

• Laagdrempelig instap voor SmartHomes;
• Flexibele bedrading;
• Eenvoudige bediening per app;
• Simpele configuratie middels ‘drag & drop’;
• Open, gestandaardiseerd en al op de toekomst voorbereid systeem;
• Installatie kan op een later tijdstip ook per ETS worden geprogrammeerd en uitgebreid, je hoeft daarvoor niks opnieuw  aan te schaffen.

Heb je vragen over LUXORliving? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Klik hier voor meer informatie over het smarthome systeem van Theben.