Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

KEF speakeroplossingen

Controlux KEF Luidspreker

Controlux is KEF dealer.

Profiteer van een superieure geluidskwaliteit met KEF (inbouw) oplossingen! KEF is gespecialiseerd in digitale muziekoplossingen. Mogelijkheden zijn driedimensionaal tv-geluid, verborgen en design luidsprekers voor een professionele geluidskwaliteit die is afgestemd op de wensen van de klant.

Voor muziek of film moet uw installatie probleemloos het precieze driedimensionale geluid weergeven dat u van de beste conventionele luidsprekers mag verwachten. Verbluffend helder en adembenemend realistisch. Dit is precies wat onze Ci-reeks biedt.

KEF’s passie voor akoestische excellentie klinkt door in elk model. Door radicaal innovatieve engineering te combineren met geavanceerde technologie, lukt de Ci-reeks wat voorheen onmogelijk leek: compacte custom inbouwluidsprekers die, ongeacht waar men zit, net zo aanlokkelijk klinken als hifisystemen van auidiofiele kwaliteit.

Met een smetteloos voorkomen, is er een KEF Ci-model voor elke toepassing. Van kleine plafondluidsprekers die even groot zijn als de spotverlichting, tot en met zeer hoogwaardige gemotoriseerde thuisbioscoopluidsprekers die met een druk op de knop in de juiste positie glijden. Stuk voor stuk robuust voor veeleisende omgevingen zoals badkamers en boten.

Alle KEF-luidsprekers zijn op timbre geselecteerd, zodat elke geselecteerde combinatie voor verschillende luisterplekken de juiste klankkleur heeft voor een perfect en consequent geluidsbeeld.

Een snelle en eenvoudige installatie is altijd gewaardeerd door gebruikers van de Ci-serie. Door KEF’s unieke ontwerp, kunnen Ci-luidsprekers in slechts enkele simpele stappen worden ingebouwd, zonder dat hier speciale vaardigheden voor vereist zijn. Als het gat eenmaal is geboord en de kabels zijn getrokken, wordt de ruimte spoedig overspoeld met een geweldig HD-geluid.

Wilt u meer informatie over deze speakers? Klik hier voor de website.