Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Honeywell Evohome

Evohome, thermostaat, zoneregeling, Honeywell, domotica

Thuiskomen in een verwarmt huis? Niet meer energie verbruiken dan u nodig heeft? U kunt ervoor kiezen om een slimme thermostaat te laten monteren zodat u uw verwarming bij aanwezigheid thuis, maar ook op afstand aan en uit kunt zetten. U kunt hiermee uw woning zowel comfortabel als energiezuinig verwarmen. Een mooie manier van slim wonen.

Controlux is een Honeywell Productspecialist

Controlux levert en installeert alle comfort producten van Honeywell. Met stip op nummer één staat de Evohome thermostaat met zoneregeling.

Honeywell Evohome thermostaat

Met het Honeywell Evohome systeem haalt u aanzienlijk meer wooncomfort in huis. Dankzij zone verwarming kunt u verschillende ruimten in huis onafhankelijk van elkaar verwarmen. Daarbij maakt de app voor uw smartphone het bedienen en programmeren van uw verwarming ontzettend eenvoudig en u bespaart ook nog eens energie.

Comfort, controle en efficiëntie – laat Honeywell Evohome zorgen voor de verwarming van uw huis:

  • Meer comfort: u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit uw luie stoel thuis of vanaf een locatie buitenshuis.
  • Meer controle: vroeger moest u nog naar de thermostaat lopen om de verwarming aan te zetten. Met Evohome doet u dat met uw smartphone of tablet.
  • Minder energie: als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

Twijfelt u of uw woning wel geschikt is voor de Evohome thermostaat?  Bel of mail ons gerust of neem contact met ons op via ons contactformulier op de website.

Wilt u meer weten over de Honeywell producten? Bezoek dan hun website of bekijk onderstaande productvideo.