Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Hirschmann Multimedia

Hirschmann, Controlux, multimedia, dealer

Controlux is dealer van Hirschmann Nederland.

Hirschmann is dé partner op het gebied van CAI en Data netwerken.

Hirschmann Multimedia is leverancier van multimediale communicatietechnologie voor Data, CAI, satelliet- en digitale tv-netwerken. Ze zijn actief op de industriële, zakelijke en particuliere markt voor multimedia-oplossingen. De multimediale mogelijkheden in huis zijn vrijwel grenzeloos met hun producten.

Controlux kan met de producten van Hirschmann een solide en goedgekeurde CAI-installatie opleveren (volgens Tom-i of Kabelkeur norm). Heeft u  problemen met uw digitale of analoge signaal dan lossen wij dit voor u op!

Heeft u geen internet maar wel een coax (CAI) kabel naar uw zolder? Dan kunt u nu ook met behulp van de Hirschmann Inca 1G  een zeer snelle bedrade internet verbinding krijgen! De Inca is een Multimedia over Coax Adapter. Door het installeren van de Inca 1G heeft u door het hele huis beschikking over betrouwbaar internet en televisie, zonder dat u opnieuw bedrading hoeft te trekken. De Inca 1G stuurt het IP-signaal over de coaxkabel, zonder enig verlies van kwaliteit en met een snelheid tot 1 Gb/s. De Inca 1G is aan te sluiten op het bestaande coax netwerk.

De Inca 1G is ook te gebruiken om uw HD-tv-ontvanger van uw glasvezel aanbieder aan te sluiten!

Klik voor meer informatie hier.