Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Hager Domovea & KNX

Controlux is Hager Domotica Partner. Controlux installeert de (KNX) producten van Hager en Berker en heeft ervaring met het programmeren van de Domovea software.

Hager KNX

Het KNX-huisautomatiseringssysteem van Hager, voor iedereen toegankelijk. Met de digitale huistechniek van het Hager KNX heeft u de mogelijkheid veelvoorkomende functies in het hele huis aan te sturen. Of het nu gaat om meer comfort, meer veiligheid, energiebesparing of zorgtoepassingen, met een conventionele elektroninstallatie is dat slechts met veel moeite mogelijk. Het systeem is de basis; als u dit eenmaal heeft, zijn allerlei toepassingen hiermee eenvoudig gerealiseerd. Allerlei verschillende toepassingen kunnen geïntegreerd worden en allerlei apparaten in huis kunnen dan eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Kortom: alles is mogelijk. Zo stuurt het systeem o.a. verlichting, rolluiken, jaloezieën, zonwering, dakramen en temperatuur – evt. in iedere ruimte afzonderlijk – aan. De bedieningswijze is aan u: met schakelaar, afstandsbediening, roomcontroller of automatisch op basis van beweging, tijdsafhankelijk, lichtafhankelijk of op basis van weersomstandigheden als wind en regen. U zegt het maar, met Hager KNX kan het allemaal! Indien nodig kunt u zelfs vanaf uw werk of vakantieadres nog inbellen om de rolluiken te sluiten of het alarm in te schakelen.

Hager Domovea

Uw eigen laptop, touchscreen, iPad of iPhone kunt u eenvoudig transformeren tot een centrale, waarmee u alle belangrijke functies in uw woning kunt bedienen en controleren. De software brengt uw volledige huisinstallatie in kaart. Stelt u zicht eens voor:

De verwarming en het koffiezetapparaat springen een half uur voordat u opstaat automatisch aan. Vervolgens gaat, tegelijk met de wekker, het licht in de slaapkamer op een zacht niveau aan. Op weg naar de badkamer gaat het licht daar automatisch aan. Als u het huis verlaat, drukt u op een knop, waarmee in één keer alle lampen, de verwarming, de tv en het koffiezetapparaat worden uitgeschakeld: uw hele huis in de afwezigheidsstand.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Hager!