Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

FILLIE laadstations

FILLIE, Controlux, laadpaal, laadstation, ambacht, vakwerk, kwaliteit

Controlux Domotica is gecertificeerd FILLIE Dealer.

FILLIE, Controlux

Universeel oplaadstation voor uw elektrische bolide

Wij geloven in een toekomst met schoon, elektrisch vervoer. Maar we geloven niet in elektrische oplaadpunten op de route van A naar B. Wij vinden dat het laden van uw elektrische bolide het best kan gebeuren voor vertrek of op de eindbestemming. Om die reden hebben wij de FILLIE Privé Collectie ontwikkeld. Een combinatie van hoogstaand design met innovatieve elektronica om te laden op eigen terrein. Met FILLIE laadt u uw auto op in een oogwenk. Binnen twee uur is de accu voor 80% vol.

Ontwerp

FILLIE is ontwikkeld vanuit een design visie. Het uitgangspunt is een sieraad voor uw woning. We zijn daarom uitermate tevreden over de internationale erkenning die we hebben gekregen van de Red Dot organisatie. FILLIE is in de categorie ‘Product Design 2016’ als winnaar bekroond. Waar wij al eerder overtuigd waren van de schoonheid van FILLIE is het nu internationaal een feit.

Bij het design zijn we uitgegaan van een slank en elegant formaat. Dat was een uitdaging, want als je alle beschikbare componenten die in de markt verkrijgbaar zijn bij elkaar legt, zou je al snel een grote, logge kast voor uw woning krijgen. De componenten moesten dus kleiner worden, zonder kwaliteitsverlies uiteraard. Sterker nog; Naast een fraai object voor uw woning willen wij dat FILLIE ook nog eens razendsnel de batterij van uw voertuig oplaadt.

Om dit alles te bewerkstelligen heeft FILLIE ervoor gekozen om alle componenten zelf te ontwerpen en te ontwikkelen. Van soft- tot hardware bestaat FILLIE inmiddels volledig uit maatwerk. Hierdoor is FILLIE op het gebied van design en techniek state-of-the-art.
De FILLIE® ontwerpvisie heeft geresulteerd in het winnen van de Red Dot Design Award ‘Product Design 2016’.

FILLIE Specificaties
// Voorbeeld type FLOOR – ac-wcd 1

01. Reflectiepaneel voor indirect licht
02. AMMANU® Dynamische LED-verlichting
03. Aluminium afdekplaat met beschermcoating
04. NEN-gecertificeerde communicatiemodule
05. LED-indicatielampje
06. Deksel met geïntegreerde drukknop
07. Ventilatiesysteem
08. Massief lichtgewicht aluminium frame

TIJDLOOS & MINIMALISTISCH design
// Ontworpen en vervaardigd in Nederland

De uitstraling van FILLIE is tijdloos en minimalistisch. Minimalistisch betekent automatisch: minder onderdelen. Om dit te bereiken hebben we de stekkerdoos, de drukknop en het LED-indicatielampje naadloos met elkaar geïntegreerd. In plaats van drie losse objecten vormen ze nu samen één mooi geheel. Ook hebben we veel aandacht gegeven aan de dikte van het klepje van de wandcontactdoos. In plaats van lomp ogende standaard plastic stekkerdozen hebben we een dun aluminium alternatief ontwikkeld.

De modellen ‘WALL’ en ‘FLOOR’ maken gebruik van indirect licht; het spel van reflectie, slagschaduw en strijklicht geeft een esthetisch en functioneel lichtresultaat.

Tijdloos is FILLIE vanwege het feit dat het ontwerp niet aansluit bij uw bolide, maar bij uw woning.
Ook bij aanschaf van een bolide van een ander merk is een FILLIE-branded oplaadstation een goede keuze voor de langere termijn. U schaft een FILLIE aan voor het leven!

Nederlands vakmanschap

FILLIE wordt vervaardigd van uitsluitend eerlijke, duurzame materialen. Geen plastic kappen dus, maar puur aluminium. De CORE van FILLIE wordt gemaakt van geanodiseerd lichtgewicht aluminium. De voor- en achterplaat zijn voorzien van een weer- en stootbestendige coating die ook in de luxe jachtindustrie gebruikt wordt. Door de toevoeging van een kleine korrel hebben we een mooie matzwarte uitstraling gecreëerd. De frames van de WALL en de FLOOR add-ons zijn van lichtgewicht massief aluminium, dat is afgewerkt met diezelfde kwalitatieve coating.

Bij de uiteindelijke productie wordt voor een aantal onderdelen een CNC-freesmachine ingezet. Op deze manier combineren we het Nederlandse ambacht met ultra modern precisiewerk. Het beste van twee werelden!

Iedere FILLIE is uniek en absoluut geen massaproduct dat op de schappen ligt. De productie wordt na bestelling gestart en met de grootste zorg handmatig in Nederland geproduceerd.

Communicatie

FILLIE communiceert met u én uw bolide. FILLIE is dus niet zomaar een stopcontact, maar een intelligent systeem. Bij het koppelen van de stekker communiceert het systeem met uw voertuig. Het kijkt eerst wat voor een type accu uw voertuig heeft, en bepaalt aan de hand daarvan hoeveel stroom er nodig is. Hoe meer vermogen uw voertuig kan hebben, hoe meer FILLIE zal geven (met een maximum van 3 x 32 ampère). FILLIE is automatisch begrensd om niet meer te geven dan nodig is: efficiënt, veilig, milieuvriendelijk en kostenbesparend.

Met behulp van de LED-indicator stelt FILLIE u in staat om de communicatie tussen FILLIE en uw voertuig te volgen. De kleur en de frequentie waarin de LED knippert (of continu aan is) geven exact aan wat de status is.

Capaciteit

Ieder model wordt standaard geleverd met een vermogen van 3x 32 Ampère. Dit is meer dan de gemiddelde meterkast aan stroom kan leveren en meer dan de meeste elektrische bolides tot zich kunnen nemen. Door deze overcapaciteit zal de daadwerkelijke laadtijd dus altijd optimaal zijn.

Uiteraard kan de situatie zich voordoen dat uw bolide met minder ook tevreden is. Tóch kiezen wij er niet voor om een procuct op de markt te brengen met minder capaciteit. Zo voorkomen wij dat er een nieuw oplaadstation aangeschaft moet worden als uw bolide aan vervanging toe is. FILLIE is voorbereid op de toekomst!

Wilt u meer weten over FILLIE oplaadsystemen? Bezoek dan hun website.