Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

DoorBird deurcommunicatie

Doorbird, video, intercom, deurbel, Controlux

DoorBird is een video deurbel die je op afstand kunt monitoren via je smartphone of tablet. Het idee is heel eenvoudig. In de deurbel zit een HD-camera met een bewegingssensor. Als er iemand voor je deur of poort staat ontvang je een notificatie op je smartphone of tablet en kun je niet alleen meekijken maar ook communiceren met de bezoeker. Beschik je over een slim slot? Dan kun je ook de deur of poort openen via de gratis App. De keuze in slimme deurbellen is tegenwoordig enorm. Daarom vertellen wij je graag waarom wij kiezen voor DoorBird.

Waarom een slimme video deurbel van DoorBird?

  • DoorBird video deurbellen worden vervaardigd in Duitsland wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en beste productienormen. Deutsche Gründlichkeit ontzorgt, want een deurbel die je toegang geeft tot jouw netwerk moet veilig zijn.
  • Jouw 50 meest recente bezoekersgeschiedenis wordt met foto, datum en tijd gratis opgeslagen.  Geen maandelijkse kosten, dit in tegenstelling tot andere video deurbellen.
  • De PIR bewegingssensor detecteert beweging met behulp van infrarood. Is er beweging in de buurt, maar belt niemand aan, dan kun je ervoor kiezen ook op zo’n moment een melding te ontvangen.
  • Meerdere gebruikers kunnen een oproep ontvangen wanneer er iemand aanbelt.
  • DoorBird blijft werkend als je geen netwerk of internet hebt door bijvoorbeeld een storing bij je provider.
  • Integratie met Control4/KNX behoort tot de mogelijkheden. Echter is een DoorBird ook als stand alone video-intercom te gebruiken. Het intercomsysteem is dus goed toe te passen in een bestaande of nieuwe situatie.
  • DoorBird werkt zo wel via een draadloze (Wifi) als een bekabelde internetverbinding.

Een oplossing waar je op kunt vertrouwen

Doe geen concessies aan veiligheid. De meeste inbraken worden overdag gepleegd wanneer er niemand thuis is. Met de DoorBird kun je wereldwijd met iedere bezoeker communiceren, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Je beslist zelf of je de deur wel of niet open doet.

Doorbird heeft een hele uitgebreide lijn aan producten, geschikt voor eengezinswoningen, appartementencomplexen en bedrijven. Neem gerust contact met ons voor meer informatie over de vele mogelijkheden en een maatwerk advies.