Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Delta Light

Controlux, verlichting, sfeer, lichtplan, binnen, buiten, decoratief, tuinverlichting, energiebesparing, LED

Delta Light, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design. Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten. Eigen design, O&O, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan: het gebeurt allemaal in het Belgische hoofkantoor van Delta Light.

De afgelopen jaren is Delta Light uitgegroeid tot een wereldspeler die in 120 landen wereldwijd verlichtingsoplossingen en diensten aanbiedt. In die periode heeft het bedrijf een netwerk van inspirerende toonzalen en kantoren opgezet in het merendeel van de belangrijkste designsteden ter wereld zoals Sydney, New York, Amsterdam, Bogota, Hongkong, Kopenhagen, Miami, Londen, Milaan, Kaapstad, Sint-Petersburg om er slechts enkele te noemen.

Delta Light dankt zijn succes aan zijn voortdurende streven naar kwaliteit en vernieuwing op het gebied van productontwerp, productietechnieken, kwaliteitscontroles en klantenondersteuning. Kenmerkend voor de servicegerichte aanpak van Delta Light is zijn uitgebreide opleidingsprogramma waarbij verlichtingsdeskundigen de nieuwste installatiemethodes, industriële trends en productontwikkelingen demonstreren.

Voortbouwend op zijn onberispelijke reputatie als producent van architecturale verlichtingstoestellen voor woningen, is Delta Light® uitgegroeid tot een begrip en een trendsetter op het gebied van verlichtingsontwerpen voor commerciële en professionele omgevingen.

Klik hier voor meer informatie over verlichting. Wilt u meer informatie over Delta Light? Klik dan hier.