Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Bose SoundTouch

Multiroom, SoundTouch, bose, Controlux, audio, streaming

Met Bose SoundTouch gaat met een druk op knop, de hele muziekwereld voor je open. De sleutel tot deze muziekwereld is door met het systeem diensten te streamen zoals Spotify, Deezer, internetradio en je eigen muziekbibliotheek. Als gevolg hiervan komen miljoenen nummers tot je beschikking. Door de luidspreker ergens in het huis te plaatsen geniet je van een vol geluid. Zonder extra apparaten kan het systeem ook met je wifi-thuisnetwerk verbonden worden. Heeft je apparaat geen bluetooth en wifi aansluiting, dan kan het via de aux aansluiting.
Door op één van de zes presets te drukken kan je direct muziek luisteren en nummers beoordelen. De presets bevinden zich op de luidspreker en afstandbediening.

Begin met één systeem en voeg er meer toe wanneer je maar wilt. Soundtouch multiroom maakt deel uit van een hele serie draadloze producten. Samen spelen ze in elke ruimte dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende ruimten.

De gratis app verandert je telefoon in een handige afstandsbediening waarmee je vanaf elke plek in huis je muzieksysteem bedient. Stel zes presets in met de SoundTouch app. Je afstandsbediening en je SoundTouch-luidspreker slaan ze automatisch op. Je kunt je smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening. Maar als je geen zin hebt om die op te laden, erop te swipen en je wachtwoord in te voeren, pak je gewoon de afstandsbediening of druk je op een preset op de luidspreker om meteen muziek af te spelen.

Stream muziek vanaf elk compatibel apparaat – van jezelf of van je vrienden – wanneer je maar wilt. Zo kun je muziek afspelen van nog meer bronnen.

Op zoek naar meer informatie over Bose SoundTouch? Bezoek dan de website.