Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

B&O Play

Bang en Olufsen, beoplay, multiroom, controlux, streamen, audio

De draadloze luidsprekers uit de Multiroom-collectie van B&O PLAY werden speciaal ontworpen om samen, naadloos en in één geluidssysteem te functioneren. Dat maakt het mogelijk om in verschillende ruimtes naar verschillende muziekgenres te luisteren of dat ene muziekstuk door het hele huis te laten galmen.

Eigenschappen B&O PLAY multiroom

  • Dankzij de integratie van vrijwel alle beschikbare streamingstandaards, inclusief Apple AirPlay, Chromecast™ en Bluetooth, kunt u volop van uw favoriete muziek-apps profiteren. En voor een naadloze all-in-one Multiroom-beleving, gebruikt u de speciale Bang & Olufsen App.
  • U wilt uw BeoVision-televisie dienst laten doen als luidspreker om naar internetradio te luisteren? Geen enkel probleem. U wilt in de keuken, via uw BeoSound 2 naar een televisieprogramma luisteren? Net zo gemakkelijk.
  • Met een klein tikje op de BeoSound 1 op het nachtkastje, start u de dag met uw favoriete internetradiostation. Neem de muziek met u mee naar de keuken, waar u met een minieme aanraking de BeoSound 2 inschakelt. Ieder product in de Multiroom Collectie is uitgerust met de intuïtieve functie ‘Touch-to-Join’.

De Multiroom-familie bestaat uit een collectie van draadloze luidsprekersystemen die u in staat stellen een naadloze muziekbeleving door het hele huis te creëren.