Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Bang & Olufsen

Bang en Olufsen, televsie, TV, Controlux

Kies voor een nieuwe visuele beleving met een televisie die uw woonkamer verrijkt met een weergaloos design, een perfecte beeldweergave en de superieure geluidskwaliteit van Bang & Olufsen.

Visuele impact vraagt om meer dan alleen een scherp beeld. Het gehoor speelt namelijk ook een cruciale rol bij onze beleving van de werkelijkheid. B&O-televisies bieden dankzij de combinatie van een weergaloze beeldkwaliteit en een uitzonderlijk geluid een beleving die iedere verwachting overtreft. Leun achterover en ervaar het krachtige tv-geluid dankzij de speciale audio-features. Geluid dat iedere vezel in uw lijf raakt – beleef de indrukwekkende bas, de maatwerk drivers en de krachtige ICEpower-versterkers.

Onze televisies zijn nu veelzijdiger dan ooit tevoren. Spotify, de toegang tot ruim 20 miljoen muziekstukken, verandert onze televisies in superieure muzieksystemen. Vul uw leefruimte met de muziek van uw favoriete artiesten in de onovertroffen geluidskwaliteit van B&O – één druk op uw afstandsbediening volstaat.

Wilt u meer informatie over de televisies van Bang & Olufsen? Klik dan hier.