Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

The Bowers & Wilkins Architect Frame

Architect, Frame, Controlux, Bowers, Wilkins, Mutrox, Audio

Het Nederlandse bedrijf Mutrox is samen met Bowers & Wilkins verantwoordelijk voor The Architect Frame. De Britse luidsprekerfabrikant voegt premium inbouwspeakers samen met een akoestisch frame ontwikkeld door Mutrox. Met Architect Frame biedt Bowers & Wilkins een uiterst stijlvolle oplossing aan waarbij alle luidsprekers en bekabeling netjes zijn weggewerkt.

Prachtig design & ongekende audiobeleving

Het Architect Frame is voorzien van Bowers & Wilkins’ bekroonde Cinema 7 luidsprekers, een krachtige subwoofer en een bijpassende versterker. Het is een totaaloplossing voor diegenen die het interieur en de audiobeleving perfect op elkaar willen afstemmen.

Uitvoeringen

Er zijn vier verschillende uitvoeringen ontwikkeld: een frame gemaakt voor een 55 inch, 65 inch, 75 en 77 inch televisie. In iedere uitvoering kan worden gekozen uit een stereo, surround of een surround uitvoering met ingebouwde subwoofer. Dus zowel de muziek- als de cinemaliefhebbers komen aan hun trekken.

Keuze uit vijf stoffen

Naast de verschillende uitvoeringen kan er worden gekozen uit vijf standaard stoffen: Midnight Black, Olive Green, Chocolate Brown, Bullet Grey en Eastern Taupe. Deze kwaliteitsstoffen zijn speciaal ontwikkeld voor een hoogwaardige akoestische transparantie.

Ruimtebesparend

Met zijn ruimtebesparende diepte van 17 cm is het Architect Frame ongelooflijk veelzijdig: hij kan tegen de wand worden gemonteerd, in de wand worden verzonken of in maatwerkmeubilair worden ingebouwd. Het biedt de ultieme, flexibele oplossing voor de klant die een prachtige, gepersonaliseerde, hoogwaardige audio-en video oplossing in zijn/haar woning wenst.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.