Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Amina onzichtbare speakers

Controlux Amina AIW550 speaker

Controlux is geautoriseerd Amina dealer.

Amina is dé specialist als het gaat om het onzichtbaar plaatsen van geluid. Kortom: wel de voordelen van goed geluid, maar geen negatieve invloed op het zorgvuldig gekozen interieur.

Onzichtbare speakers

De platte luidsprekerpanelen worden in de muur geplaatst, waarna de muur afgewerkt kan worden met pleisterwerk, hout of ander materiaal. Dankzij het honingraatmotief in de speaker straalt het geluid in een halfronde cirkel door de ruimte, zodat het zich door de hele ruimte verspreidt. Amina luidsprekers zijn beschikbaar in verschillende typen voor diverse ruimtes. Ze kunnen ook in natte ruimten worden geplaatst.

De Amina luidsprekers worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Amina adviseert om de luidsprekers uitsluitend aan te schaffen en te laten installeren door een ervaren installateur zoals Controlux. Op deze manier kunnen zij een garantie van 10 jaar geven op productiefouten. Een getrainde installateur weet precies hoe er het meeste uit uw audio-installatie gehaald kan worden, en hoe de luidsprekers samen geïntegreerd kunnen worden met uw bestaande of nieuwe entertainment systeem.

Wilt u meer informatie over de speakers? Klik hier voor de website van Amina.