Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

WiFi

Wifi, Controlux, thuis, zakelijk

Wifi is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Of het nu gaat om wifi in huis of om zakelijk wifi, je verwacht dat de verbinding werkt en dat je toegang hebt tot wifi waar je dat wenst. Controlux biedt betrouwbare oplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

WiFi bij je thuis

Een stabiel thuisnetwerk is belangrijk omdat wifi in steeds meer huishoudens de basis vormt waar veel toepassingen gebruik van maken. Behalve je laptop, smartphone, tablet en spelcomputer, zijn er steeds meer systemen en apparaten die van jouw netwerk gebruik maken. Denk hierbij aan een domotica systeem, slimme thermostaat, beveiligingscamera etc. En het worden er steeds meer. Deze apparatuur is afhankelijk van een stabiel wifi signaal.  Controlux zorgt ervoor dat jouw signaal goed presteert zodat jij en jouw toepassingen zorgeloos verbonden zijn. Nu en in de toekomst.

Wist je dat de Wifi dekking volledig afhankelijk is van de plaatsing van het access point in huis, en de samenstelling van bijvoorbeeld muren, vloeren en deuren? Ook komen wij nog regelmatig een router tegen in de meterkast, wat de wifi dekking niet ten goede komt. In ons artikel, Tips voor een optimaal WiFi bereik, geven wij je 5 tips om zelf jouw bereik te verbeteren.

Mochten deze tips niet toereikend zijn, dan kun je Controlux inschakelen. Dat betekent dus voor jou een stabiel thuisnetwerk wat jou en jouw apparaten verbindt en verbonden houdt. Dat betekent ook dat het wifi signaal overal beschikbaar is waar je dat wenst.

Zakelijke WiFi

Een optimaal bedrijfsnetwerk en een stabiele zakelijke wifi worden alsmaar belangrijker mede door het nieuwe werken. De wijze waarop tegenwoordig gewerkt wordt, kenmerkt zich met name door een hoge mate van flexibiliteit en mobiliteit. Traditionele bureaus met desktop worden ingeruild door flexplekken waar met tablets en laptops gewerkt wordt. Sommige organisaties gaan verder en hanteren een BYOD-beleid (Bring Your Own Device). Dit alles vraagt om een bedrijfsnetwerk dat deze manier van werken ondersteunt.

Controlux werkt uitsluitend met professionele oplossingen.  Wij adviseren dan ook alleen producten waar wij achter staan.

Wil je jouw woning of bedrijfspand voorzien van een uitstekend wifi netwerk? Of wil je jouw huidige netwerk verbeteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of door ons te bellen op nummer 0487 – 84 78 93.

Naast de aanleg van wifi netwerken bieden wij ook nog de volgende diensten aan: