Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Thuisbioscoop

Thuisbioscoop, cinema, controlux, control4,

Stelt je eens voor; het bekijken van je favoriete films, sportwedstrijden of het spelen van games in jouw eigen thuisbioscoop. Altijd verzekerd van de beste plek, je hebt geen last van andere bioscoopbezoekers en je bent zelf de baas over je afstandsbediening. Ervaar de kracht van kristalheldere beelden en een spectaculair geluid. En laat je meeslepen door de actie, spanning en romantiek van jouw favoriete film – alsof je er zélf bij bent.

Haal jouw eigen bioscoop in huis

Bij het bouwen van een goede thuisbioscoop komt veel kijken. Wanneer één van de ingrediënten die de homecinema tot een succes kunnen maken niet functioneert, zal het totale concept daaronder lijden. Zo is het beeld uiteraard van essentieel belang, maar minstens zo belangrijk zijn het geluid en akoestiek in de ruimte. Uiteindelijk bepaalt het totale concept de ultieme filmbeleving. Als full-service installateur bouwt Controlux uw kelder, zolder, garage of woonkamer om tot een professionele thuisbioscoop – mét comfortabele cinemastoelen.

Wat kunt je van ons verwachten?

Allereerst zullen wij in een vrijblijvend oriënterend gesprek samen met jou de mogelijkheden voor een thuisbioscoop bekijken. De inrichting van de ruimte, jouw wensen op het gebied van beeld en geluid, bediening van licht, akoestiek etc. Daarbij zullen we binnen jouw budget altijd zoeken naar de beste oplossingen.

In de tweede fase leggen wij jou de offerte voor met het daarbij behorende stappenplan. Wij spreken dit van begin tot eind met je door zodat je exact weet wat je van ons kunt verwachten.

Bij de uitvoering van het project heb je vervolgens één aanspreekpunt die altijd voor je klaar staat.

Waarom Controlux?

  • Je stelt zelf het homecinemapakket samen, op basis van jouw voorkeuren én budget. Controlux werkt met verschillende merken en vindt dus altijd het systeem dat volledig voldoet aan jouw wensen;
  •  Je hebt één aanspreekpunt tijdens het hele proces. Van ontwerp tot montage en bijbehorende elektriciteitswerkzaamheden: Wij begeleiden het project van A tot Z.
  • Je profiteert van een uitstekende en snelle klantenservice, want Controlux staat op ieder moment voor je klaar bij vragen of problemen.

Wij zijn er klaar voor. Jij ook? Maak een vrijblijvende afspraak voor de ultieme “thuisbioscoop ervaring”.

Naast het bouwen van Thuisbioscopen biedt Controlux de volgende diensten aan: