Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Intercom en toegang

Intercom, toegang, slimme deurbel, Control4, Controlux

Weet wie er voor de deur staat.

Intercomsystemen houden ongewenste gasten buiten de deur en tevens is het een comfortabele manier om  je gasten binnen te laten. Intercoms zijn er in alle soorten en maten. Ook is het mogelijk om op je smartphone of tablet te zien wie er voor de deur staat, vanaf iedere locatie.

Een intercom is zeer geschikt voor (oudere) bewoners van een appartementencomplex, flat of woning, waarbij de bewoner geen goed zicht heeft op wie er voor de deur staat. Maar ook voor de zakelijke klant kan een intercom een uitkomst zijn. Het personeel hoeft de deur niet te openen maar kan met één druk op de knop toegang verschaffen aan de juiste personen.

Wij werken met intercomsystemen die voorzien zijn van een eenvoudige spreek-/luisterverbinding tot geavanceerde (slimme) systemen met een kleurencamera en beeldscherm. Ook bestaat de mogelijkheid om de intercom te koppelen aan een domotica systeem.

Onze medewerkers beschikken over de ervaring, kennis en kunde om je op maat te adviseren, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met de specifieke eisen en wensen van jou als klant. Zo zorgen we altijd voor een passend intercomsysteem voor werkelijk ieder gebouw.

Toegangscontrole

Personeel, klanten, de postbode. Bij bedrijven komen er dagelijks een hoop verschillende personen over de vloer. Met behulp van toegangscontrole kun je als ondernemer zelf bepalen wie toegang heeft tot welke ruimten. Het systeem legt desgewenst alle gegevens vast op een centrale computer zodat je altijd kunt achterhalen wie op welk tijdstip binnen is geweest of geprobeerd heeft binnen te komen. Toepassingen zoals een elektronische sleutel, codepaneel, kaartlezer of vingerafdruk-scanner (biometrische toegangscontrole) zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen en gegevens goed beschermd zijn. Wij werken met de meest moderne producten die ook in de bestaande systemen en processen kunnen worden geïntegreerd.

Naast het aanleggen van intercom- en toegangssystemen biedt Controlux de volgende diensten aan: