Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Datanetwerken

Kies voor een veilige en betrouwbare infrastructuur.

Ben je op zoek naar een deskundig elektrotechnisch bedrijf voor de aanleg van grote of kleine datanetwerken? Controlux verzorgt de aanleg van datanetwerken bij bedrijven en particulieren. In een kantooromgeving is een betrouwbaar en veilig datanetwerk onmisbaar. Wanneer je de aanleg aan Controlux overlaat, ben je verzekerd van een betrouwbaar netwerk dat is opgezet volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en communicatie.

Bij het aanleggen van datacommunicatienetwerken kun je denken aan UTP bekabeling (cat 5, 6 of hoger), patchpanelen, patchkasten, KVM oplossingen, schakelmateriaal, switches en andere apparatuur. Van stopcontact tot aansluitingspunt, van internetkabels naar de computer en printers en zo nodig het aansluiten van de computers en hardware : wij regelen het allemaal voor jou!

Heb je al een bestaand netwerk wat uitgebreid of geoptimaliseerd dient te worden? Of is de patchkast toe aan opschoning? Ook daar kun je ons voor inschakelen.

Jouw datanetwerk is een belangrijke investering. Precies daarom werken we bij Controlux alleen met merken die hun kwaliteit en degelijkheid al jaren bewijzen.

Wil je een offerte opvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons via ons contactformulier of bel naar 0487 – 84 78 93.

Naast de aanleg van datanetwerken bieden wij ook nog de volgende diensten aan: