Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Beveiliging

Beveiliging, camerabewaking, alarmsysteem, Controlux

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de beveiliging van jouw woning of bedrijfspand? Wij hebben verstand van inbraak- en brandbeveiliging en hebben daarvoor de beste beveiligingssystemen die vakkundig worden geïnstalleerd. Dat geldt voor jouw woning, maar zeker ook voor jouw bedrijfspand. Wij installeren en onderhouden beveiligingscamera’s, inbraak beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties en wij leggen noodverlichting aan.

Camerabewaking

Camerabewaking heeft een preventieve werking op criminaliteit en diefstal. Inbrekers en criminelen zullen niet snel hun slag slaan in een omgeving waar beveiligingscamera’s zijn geplaatst. Dus of je nou je kantoorpand, opslagruimte, bedrijfspand of je woonhuis wilt beveiligen, met de camerabeveiliging van Controlux weet je zeker dat alles wordt gezien en geregistreerd. Onze camera-installaties onderscheiden zich door hoge beeldkwaliteit in combinatie met gebruiksgemak, door de koppeling met je smartphone. De camerabeelden worden geruime tijd bewaard. Door de koppeling met het (thuis)netwerk zijn de beelden te bekijken op PC, tablet en smartphone. Zowel overdag als bij nacht zorgen onze beveiligingscamera’s voor een hoogwaardig beeld in HD kwaliteit. Of het nu gaat om een woning, bedrijf of complete terreinbeveiliging met koppeling naar een centrale meldkamer, wij bieden je een maatwerk oplossing. Er zijn veel mogelijkheden om een pand en goederen in het oog te houden, waar je je ook bevindt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Inbraakbeveiliging

Je wilt ongewenst bezoek voorkomen? Door de installatie van een inbraakdetectiesysteem kies je voor een zeer doeltreffende manier om je te beveiligen tegen ongewenst bezoek. Op eenvoudige wijze plaats je jouw woning volledig onder bewaking. Het detectiesysteem reageert bij iedere poging tot inbraak en zorgt ervoor dat inbrekers geen kans maken om binnen te dringen in jouw woning of bedrijf. Dat is pas beveiliging! Daarnaast installeren wij ook alarmsystemen. Beveiliging is maatwerk, afgestemd op jouw woon- of werksituatie én jouw persoonlijke wensen.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is bedoeld om een beginnende brand in een vroeg stadium te kunnen signaleren, zodat je jezelf, je gezin, of je werknemers in veiligheid kunt brengen en eventuele brandschade mogelijk beperkt blijft. Maar ook bijvoorbeeld de aanleg van noodverlichting valt onder brandbeveiliging. Controlux installeert diverse brandmeldinstallaties en noodverlichting in woningen en bedrijfspanden. Dit doen wij op basis van een afspraak waarin wij je adviseren over de diverse (alternatieve) mogelijkheden om jouw woning of bedrijfspand te beveiligen tegen brand.

Beveiliging en domotica

Domotica is bij uitstek geschikt om een aantal aanvullende voorzorgsmaatregelen te laten treffen. Door jouw huis beter te beveiligen met domotica maak je jouw woning onaantrekkelijk voor inbrekers. Bij lange afwezigheid kun je met domotica bijvoorbeeld een aanwezigheidssimulatie creëren.  Maar denk ook aan verlichting die automatisch aan gaat wanneer er activiteit rondom de woning is. Behalve dat het afschrikt, wordt je ook geattendeerd op de aanwezigheid van mensen rondom jouw woning. Ook de paniekschakelaar zorgt voor veiligheid. Dat is een schakelaar die je boven je bed kunt installeren. Met één druk op de knop gaat alle verlichting in- en rondom je huis aan. Met domotica geef je inbrekers geen kans.

Controlux heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van beveiliging. Een veilig gevoel: alles wat je dierbaar is beveiligd tegen inbraak, brand en onveilige situaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alle mogelijke installaties die zorgen voor jouw veiligheid. Waar nodig in samenwerking met één van onze partners. Vanaf het eerste ontwerp tot de nazorg en het onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust eens naar alle mogelijkheden.

Naast beveiliging bieden wij ook nog de volgende diensten aan: