Bel ons voor
advies op maat
0487 - 84 78 93

Audiovisuele toepassingen bedrijven

audiovisuele toepassingen, vergaderruimte, presentatieruimte, boardroom,

Technologie is ook niet meer weg te denken in bedrijfspanden. Een presentatie valt of staat bij het gebruik van de juiste middelen. Ook dient een vergaderruimte of presentatieruimte professioneel, praktisch en vaak ook inspirerend te zijn. Controlux levert en installeert vakkundig alle audiovisuele oplossingen in vergader-en presentatieruimten. Niet werkende of haperende systemen tijdens een presentatie zijn daarmee verleden tijd.

Controlux denkt met je mee

Bedenk van te voren goed wat je als bedrijf wilt uitstralen naar jouw (potentiële) klanten en je medewerkers. Zodat wij je kunnen kunnen voorzien van een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt is bij de inrichting van de vergaderruimte . Daarnaast leveren wij enkel topkwaliteit producten, die wij in de vergaderruimte kunnen integreren en zo nodig met elkaar kunnen “laten samenwerken”. Denk hierbij aan beamers (projectoren), LCD en LED schermen (ook de interactieve touchscreens) en geluidsversterking. Maar denk bijvoorbeeld ook aan conferentie oplossingen, bedieningspanelen en kabelmanagement. Ook hebben wij de expertise in huis om de ICT infrastructuur aan te leggen of aan te passen.

Wil je volledig ontzorgt worden?

Controlux werkt samen met een (binnen)architect die jouw vergaderruimte van A tot Z in de door jouw gewenste sfeer kan ontwerpen. Je krijgt dan een vergaderruimte opgeleverd waar functionaliteit en sfeer hand in hand gaan.

Benieuwd geworden naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergader- en/of presenteerruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Naast de aanleg audiovisuele toepassingen bij bedrijven bieden wij ook nog de volgende diensten aan: