Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Audiovisuele toepassingen bedrijven

audiovisuele toepassingen voor een vergaderruimte presenteerruimte of boardroom

Technologie is niet meer weg te denken in bedrijfspanden. Een vergaderruimte of presentatieruimte dient professioneel, praktisch en vaak ook inspirerend te zijn. Controlux levert en installeert vakkundig alle audiovisuele oplossingen in vergader-en presentatieruimten.

Controlux denkt met je mee

Bedenk van te voren goed wat je als bedrijf wilt uitstralen naar jouw (potentiële) klanten en je medewerkers. Zodat wij je kunnen kunnen voorzien van een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt is bij de inrichting van de vergaderruimte . Daarnaast leveren wij enkel topkwaliteit producten, die wij in de vergaderruimte kunnen integreren en zo nodig met elkaar kunnen laten samenwerken. Denk hierbij aan beamers (projectoren), LCD en LED schermen (ook de interactieve touchscreens) en  de audio. Maar denk bijvoorbeeld ook aan conferentie oplossingen, bedieningspanelen en kabelmanagement. Ook hebben wij de expertise in huis om de ICT infrastructuur aan te leggen of aan te passen.

Controlux werkt samen met een (binnen)architect die jouw vergaderruimte van A tot Z in de door jouw gewenste sfeer kan ontwerpen. Je krijgt dan een vergaderruimte opgeleverd waar functionaliteit en sfeer hand in hand gaan.

Benieuwd geworden naar de opties voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag de meest geschikte oplossingen te vinden voor de inrichting van jouw vergader- en/of presenteerruimte. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Naast de aanleg audiovisuele toepassingen bij bedrijven bieden wij ook nog de volgende diensten aan: