Bel ons voor
advies op maat
024-3222849

Audio- video & multiroom

Audio, video, Controlux, multiroom, streaming, Control4

TV kijken en muziek beluisteren is steeds meer een beleving die je kunt inrichten naar jouw eigen behoeften. Of het nu gaat om het installeren van jouw eigen HiFi, stereo of surround installatie, of het leveren en plaatsen van een volledig op maat uitgewerkte multiroom installatie. Controlux realiseert de ultieme audio/video beleving, al dan niet in combinatie met domotica. Kwaliteit en design gaan hierbij hand in hand. Jouw wensen, behoeften en budget staan centraal bij Controlux. Wij zijn thuis in comfort!

Multriroom

Geluid door het gehele huis? Overal hetzelfde of overal iets anders? Genieten van een superieur geluid? Het kan allemaal vanuit één applicatie met een Multiroom audio systeem. Een multiroom systeem kan via touchscreen, smartphone of tablet worden bedient. Via een app bedien je alle speakers en heb je volledige controle over jouw muziek. Speel door het hele huis perfect synchroon hetzelfde nummer af, speel in iedere ruimte een ander nummer af, of maak van meerdere ruimtes zogenoemde zones en speel per zone muziek af. Zo simpel kan het zijn.

Ook video is een belangrijk onderdeel van Multi-room entertainment.  Multiroom video betekent dat iedere videobron bekeken kan worden waar je ook bent in de woning. Met multi-room video zijn je favoriete series, films en TV-programma’s beschikbaar op elke televisie in jouw woning.

En je hoeft hiervoor niet te beschikken over een domotica-systeem. Integratie met een bestaand domotica systeem behoort wel tot de mogelijkheden.

TV liftsystemen

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de vormgeving van de televisie. Deze schitterende tv-schermen mogen gezien worden. Of toch liever niet? Daar is een oplossing voor: de tv lift! Met een liftsysteem werk je op een stijlvolle manier je tv weg. In de wand, het plafond, de vloer of in het tv meubel, met één druk op de knop komt je televisie nagenoeg geluidloos te voorschijn of verdwijnt deze weer.

Spiegel televisie

Doordat de technologie niet stil staat en televisies steeds groter en slimmer worden kunnen ze nogal prominent in de woning aanwezig zijn. Toch zijn niet alle tv’s een killer voor jouw mooi gestylde interieur. Een goed voorbeeld hiervan is een spiegel tv. Als hij uit staat is het een spiegel en als hij aan staat, kun je genieten van superieure beeldkwaliteit.

Waar kun je ons voor inschakelen?

Controlux kan jou bijstaan met alle beeld- en geluidsprojecten van A tot Z. . Hierbij een greep uit onze werkzaamheden:
  • Plaatsen en aansluiten van video/audio
  • Plaatsen en aansluiten televisies
  • Plaatsen van een liftsystemen voor uw tv
  • Plaatsen van Spiegel televisies
  • Ophangen van TV-beugels
  • Luidspreker installatie: inbouw en opbouw
  • Afstellen van beeld & geluid
  • Integratie van audio & video in een domotica systeem
  • Installeren van een multiroom installatie
  • Levering van geluid- en beeld apparatuur
Heb je vragen? Of wil je een offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact door te bellen naar 0487-op met ons via ons contactformulier of door