Bel ons voor
advies op maat
0487 - 84 78 93

Intercom Anywhere

Intercom, Anywhere, Control4, Controlux, domotica

De nieuwste lancering in de huisautomatisering, Intercom Anywhere, is geïntroduceerd om huiseigenaren in staat te stellen video-intercomoproepen van een Control4 deurstation te ontvangen op hun mobiele telefoon, zodat ze de bezoekers aan de voordeur of poort kunnen zien en met ze kunnen communiceren, vanaf iedere locatie ter wereld.

Wat is Intercom Anywhere?

Intercom Anywhere is een intercomsysteem waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat door een oproep op je telefoon en tegelijkertijd kun je een domotica scène in je huis activeren (zoals het inschakelen van de verlichting, het openen van de poort of het ontgrendelen van de deur of garage voor iemand). Je kunt ook snel waarschuwingen activeren, zoals een alarm afgeven, alle deuren vergrendelen of alle binnen- en buitenverlichting inschakelen voor extra veiligheid. Het activeren van domotica scenes is wat deze intercom zo uniek maakt ten opzichte van de  reguliere video deurbellen.

Naast de toegang tot Intercom Anywhere via Control4 touchscreens in huis, omvat de lancering de release van een app voor iOS en Android waarmee je ook met mobiele apparaten toegang hebt tot de intercom. Hierdoor kun je video’s zien van het Control4 deurstation, ongewenste oproepen negeren, oproepen van gasten beantwoorden of een levering accepteren.

Neemt niemand van je familieleden de telefoon op? Je kunt met Intercom Anywhere ook rechtstreeks naar één of naar alle Control4-touchscreens bellen voor een videogesprek met je gezinsleden. Omgekeerd kun je ook vanuit de touchscreens in huis oproepen doen naar de mobiele telefoon van een familielid.

De app Intercom Anywhere is nu verkrijgbaar in de Apple Store en de Google Play Store. Om gebruik te kunnen maken van Intercom Anywhere, dient je woning voorzien te zijn van een Control4 installatie en je hebt ook een actief 4Sight abonnement nodig.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw huis, door contact met ons op te nemen. Wij vertellen je er graag meer over.

Check onderstaande video voor meer informatie over Intercom Anywhere.