Bel ons voor
advies op maat
0487 - 84 78 93

Control4 dé ultieme huisautomatisering

Controlux, Control4, domotica, huisautomatisering, smart home, slim wonen

Waarom wij werken met Control4?

Control4 in combinatie met KNX biedt jou dé ultieme huisautomatisering. Alle componenten zijn te bedienen via een vast opgestelde touchscreen in huis, via je smartphone of tablet of via een universele afstandsbediening.  Tevens is de Control4 installatie van buitenaf aan te sturen.  Echt alles kan worden geïntegreerd: van verlichting tot muziek en film, airconditioning en beveiliging, raamdecoratie (gordijnen etc.), (garage) poorten en deurcommunicatie en zelfs uw tuinirrigatiesysteem en uw wellness faciliteiten. De mogelijkheden zijn oneindig. Control4 maakt een gepersonaliseerde ervaring mogelijk die je meer comfort, besparingen, gemak en rust oplevert. Domotica kan, mits goed uitgevoerd, een echte meerwaarde betekenen voor jouw woning.

Beleef Control4

Een prachtig voorbeeld van wat Control4 met jouw home theater beleving kan doen: Jij kiest voor de optie “Film”: Control4  zet automatisch alle benodigde apparaten aan en op de juiste stand. Het licht wordt gedimd  en de film start automatisch. Als je de film op pauze zet, gaat de verlichting automatisch feller branden zodat je wat te drinken kunt pakken in de keuken. Als er een bezoeker aanbelt, pauzeert de film automatisch en je ziet op je scherm wie er voor de deur staat. Dat is de kracht van Control4 domotica!

 

Is een verbouwing noodzakelijk?

Control4 weet maar al te goed dat een noodzakelijke verbouwing een groot struikelblok kan zijn bij de beslissing om wel of geen domotica systeem te plaatsen. Daarom besteden zij hier de grootste aandacht aan in hun productontwikkeling. De meeste producten van Control4 maken gebruik van draadloze technologie of standaard bedrading die in de meeste woningen reeds aanwezig is. Verder gebruikt Control4 geen eigen bus-systemen, maar standaard netwerk bekabeling waardoor aanpassingen in de bestaande bedrading minimaal zijn.  In veel gevallen kan de noodzaak om te verbouwen volledig gemeden worden. Control4 is dus ook bijzonder geschikt voor bestaande woningen.

 

4Sight abonnement

Met het 4Sight abonnement van Control4 ben je vanaf iedere locatie, overal ter wereld, altijd verbonden met jouw huis en kun je alles vanaf afstand beheren. 4Sight biedt je de mogelijkheid om gepersonaliseerde pushmeldingen en e-mailmeldingen naar uw smartphone of tablet te sturen wanneer er thuis specifieke gebeurtenissen plaatsvinden. Bijvoorbeeld om u te waarschuwen wanneer er mensen komen en gaan, er een waterlek wordt gedetecteerd of als uw garagedeur open is blijven staan. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.  Het 4Sight abonnement kunnen wij voor u verzorgen en kost € 90,00 per jaar.

 

Ik wil domotica

Bouw- of verbouwplannen en je overweegt domotica? Maar je weet niet waar je moet beginnen met alle informatie die online te vinden is? Dat begrijpen wij als geen ander, gezien de technische mogelijkheden eindeloos zijn. Controlux beantwoord met plezier al je vragen en wij adviseren je graag over de verschillende soorten domotica systemen en de best passende oplossingen voor jouw wensen en woning.  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze domotica adviseur en beleef in onderstaande video alvast jouw nieuwe woning.

Meer informatie over domotica treft u hier.